Årets Sjelleborger 2003

 

Kære Sjelleborger

 

Bylauget har truffet det valg, at der ved Skt. Hansbålet udnævnes ”Årets Sjelleborger”

Vi vil gerne påskønne borgernes engagement for Sjelle by og Sjelle Mark og denne påskønnelse vil vi gerne, at borgene i Sjelle kan være med til.

På Bylaugets mødet blev listen hurtig lang, for der findes jo rigtig mange som har et dybt engagement for Sjelle. Et engagement som også omhandler engagement i fællesskab.

Netop i dette fællesskab findes der en nøgleperson. En ikke helt ung mand længere; men ”fri”. Han er ikke høj, men han ser langt både ud i fremtiden, men så sandelig også tilbage i tiden.  Altid med en god ”frisk” historie og vits. Altid parat til at give sin støtte, på sin særlige gavmilde facon. Han er en person som har levet sine år i Sjelle og kan derfor fortælle meget om Sjelles historie. Hvis vi i dag  oplever en landsby i forandring, så er det ingenting i forhold til, hvad aftenens hovedperson har oplevet af forandring såvel i erhvervet som landmand som i byen.

 

Kære Ernst, det er mig en stor glæde og ære, at kunne udnævne dig til Årets Sjelleborger 2003. Dit engagement for byen, din gæstfrihed, din gavmildhed, din interesse for byen har store højder. Selvom listen af kandidater er lang, så var der ingen tvivl i Bylauget om, at det var dig som skulle være den første til at modtaget vores påskønnelse via et diplom og 2 fl. Vin.

 

Lad os give Ernst en hånd

 

 

På Bylaugets vegne

 

Steen Andersen Frøslev